L’Ajuntament col·loca vint-i-cinc oliveres joves a distints carrers

L’Ajuntament de Manacor ha col·locat vint-i-cinc oliveres joves a diferents carrers i places del centre per a vianants i uniplataforma de la ciutat. Aquesta acció té l’objectiu i la funció de «dotar de vegetació aquells carrers i espais on és difícil sembrar-hi arbres sense haver de fer grans obres», assegura el delegat de Medi Ambient, Sebastià Llodrà.

Les oliveres s’han col·locat al carrer del Convent, la plaça del Convent, el carrer del Rei, carrer del Pare Andreu Fernández, carrer de l’Estrella, carrer d’en Jaume II, la plaça de les Verdures, el carrer del capellà Pere Llull, carrer d’en Bosch i carrer de la Soledat.

Aquests arbres joves, a més de fer tornar més verd Manacor, també permeten reforçar culs de sac i zones limítrof per a vianants. Les oliveres, ara en fase de creixement, fan centre més agradable.

«Demanam als veïnats del centre i també totes aquelles persones que hi passegen o s’hi acosten que tenguin cura dels arbres i que no els malmetin. Un Manacor més amable i més verd és cosa de tots», conclou el batle de Manacor, Miquel Oliver, que anima els veïnats de cada carrer a «fer-se seva cada olivera i cuidar-la si ho ha de menester, com una manera més de fer poble».

El departament de Medi Ambient ampliarà aquesta acció a altres espais de característiques similars.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad