Flors en record de les cinc infermeres assassinades a Manacor l’any 1936

La imatge

 

Avui dilluns fa 86 anys de l’assassinat, després de tortures i vexacions, de les cinc infermeres de la Creu Roja a mans dels feixistes liderats pel Conde Rossi a Manacor. Les milicianes havien arribat des de Catalunya amb les tropes republicanes del Capità Alberto Bayo. Com cada any avui s’ha duit a terme l’ofrena flora a la fossa comuna del cementiri municipal de Son Coletes en el seu record i amb l’esperança viva de trobar prest les seves restes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad