Flors en record de les cinc infermeres assassinades a Manacor l’any 1936

La imatge

 

Avui dilluns fa 86 anys de l’assassinat, després de tortures i vexacions, de les cinc infermeres de la Creu Roja a mans dels feixistes liderats pel Conde Rossi a Manacor. Les milicianes havien arribat des de Catalunya amb les tropes republicanes del Capità Alberto Bayo. Com cada any avui s’ha duit a terme l’ofrena flora a la fossa comuna del cementiri municipal de Son Coletes en el seu record i amb l’esperança viva de trobar prest les seves restes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad