‘Jubilen’ 200 tapadores de clavegueram

La imatge

 

En aquests moments s’està duent a terme la sectorització de la zona que va des de l’avinguda Antoni Maura (Na Camella) fins a la Via Portugal, passant per Baix des Cós, un projecte ambiciós que a més comporta el canvi de les tapadores metàl·liques col·locades a la dècada dels 70 i que a més de ja no tancar de manera hermètica, han quedat obsoletes.

En total i segons apunta el gerent de la SAM, Francesc Grimalt, són unes 200: “No podem esperar a reasfaltar un carrer per canviar-les o fer les millores necessàries. Quan es tenen els recursos s’ha d’anar actuant encara que sigui poc a poc i tram a tram”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad