‘Jubilen’ 200 tapadores de clavegueram

La imatge

 

En aquests moments s’està duent a terme la sectorització de la zona que va des de l’avinguda Antoni Maura (Na Camella) fins a la Via Portugal, passant per Baix des Cós, un projecte ambiciós que a més comporta el canvi de les tapadores metàl·liques col·locades a la dècada dels 70 i que a més de ja no tancar de manera hermètica, han quedat obsoletes.

En total i segons apunta el gerent de la SAM, Francesc Grimalt, són unes 200: “No podem esperar a reasfaltar un carrer per canviar-les o fer les millores necessàries. Quan es tenen els recursos s’ha d’anar actuant encara que sigui poc a poc i tram a tram”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad