El bar de les esqueles

La imatge

 

Fa mesos que el Cafè Ca Na Pereta, situat en plena plaça de ses Verdures, va tancar les seves barreres. Però hi ha coses que, encara que siguin evidents, per alguna raó no canvien per molt que ho facin les circumstàncies. Deu ser per inèrcia o per simple solidaritat amb la mort (física o d’un negoci), que el Parc de l’Auba, empresa encarregada de repartir les esqueles manacorines, segueix deixant-les a l’entrada del cafè, encara sabent que ningú les penjará i que clarament es van acumulant sense ordre.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad