Primer disc i concert a Manacor del duet Matrioixca

El duet musical Matrioixca, format per Marta Cuesta (actriu, cantant, compositora) i Carles Grimalt (compositor, productor, cantant i músic multiinstrumentista) acaben d’editar el seu primer disc ‘Perfectes Immortals’. “Aquest projecte neix de diverses necessitats bàsiques, entre elles, per una banda, la naturalesa creativa” expliquen Marta i Carles. “Per altra, la necessitat de crear referents feministes, tan necessaris encara”.
El disc s’ha enregistrat durant tot l’hivern a Manacor a l’estudi ‘la casa de la primavera’ per Carles Grimalt i les mescles les ha fet en Juanjo Tur a ‘Phonos’ durant el mes de juliol. A l’enregistrament han comptat amb la participació de Biel Ferrer a la bateria i Jaume Llodrà al baix i el contrabaix. Carles Grimalt s’ha encarregat de la resta d’instruments. La presentació del disc que serà el pròxim 14 d’octubre al teatre de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad