Primer disc i concert a Manacor del duet Matrioixca

El duet musical Matrioixca, format per Marta Cuesta (actriu, cantant, compositora) i Carles Grimalt (compositor, productor, cantant i músic multiinstrumentista) acaben d’editar el seu primer disc ‘Perfectes Immortals’. “Aquest projecte neix de diverses necessitats bàsiques, entre elles, per una banda, la naturalesa creativa” expliquen Marta i Carles. “Per altra, la necessitat de crear referents feministes, tan necessaris encara”.
El disc s’ha enregistrat durant tot l’hivern a Manacor a l’estudi ‘la casa de la primavera’ per Carles Grimalt i les mescles les ha fet en Juanjo Tur a ‘Phonos’ durant el mes de juliol. A l’enregistrament han comptat amb la participació de Biel Ferrer a la bateria i Jaume Llodrà al baix i el contrabaix. Carles Grimalt s’ha encarregat de la resta d’instruments. La presentació del disc que serà el pròxim 14 d’octubre al teatre de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad