A Manacor s’han tomat 14 obres il·legals des de 2017

Al municipi de Manacor només s’han demolit 14 obres il·legals des de 2017. Un número que podria parèixer gros, però que percentualment pel nombre d’habitants i teneint en compte, per exemple, que a Felanitx han estat 43, resulta bastant reduït. Des de l’Agència de Defensa del Territori (ADT) notifiquen que des del 2017 s’han comptabilitzat 592 demolicions de les obres il·legals.

Si tornam a enguany, segons dades del Govern, l’ADT ha executat durant el primer semestre de 2022 la demolició de 51 obres il·legals a tot Mallorca, fet que suposa una disminució del 16,4% respecte al 2021, quan es van enderrocar 61 construccions en el mateix període .

En el darrer lustre estan augmentant les demolicions en localitats com Felanitx (43), Montuïri (31), Selva (27), Artà (26), Pollença (22) i Andratx (18).

La memoria anual del 2021 destaca que l’Agència va rebre un total de 708 denúncies (446 el 2020), de les quals 383 provenien de diversos organismes públics (ajuntaments, Govern, Consell o Seprona) i la resta (325) de particulars, la xifra més alta mai registrada en aquest sentit (191 el 2020).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad