Dos joves moren en xocar amb un camió a la carretera Manacor-Cales

Una al·lota de 19 i un jove de 20 anys han mort aquest matí en xocar el seu cotxe amb un camió a la carretera de Son Fortesa, de Manacor cap a Cales de Mallorca. Els Bombers de Mallorca dels parcs de Felanitx i Manacor han hagut d’intervenir per poder treure les víctimes mortals de l’interior del turisme.

Els fets han passat a les 8,50 hores a l’alçada del quilòmetre quatre de la carretera de Manacor-Cales de Mallorca. Segons les primeres investigacions, el cotxe hauria patinat i s’hauria estavellat contra el camió. Les víctimes han mort a l’acte. Al lloc hi han acudit les assistències sanitàries de l’Ib-Salut en una UVI mòbil, però només n’han pogut certificar la defunció. La Guàrdia Civil investiga exactament com s’ha produït el sinistre.

Per la seva banda el conductor del camió ha resultat ferit de caràcter lleu i les seves lesions no tenen gravetat. A mig matí, la carretera seguia tallada al trànsit mentre els equips d’emergència treballaven i retiraven els vehicles afectats.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad