El Dojo Muratore, al campionat del món de judo

Els professors del Dojo Muratore Joana Maria Puigserver i Llorenç Gayà, actuals Campions d’Europa de Judo-Kata en la modalitat de Kodokan Goshin Jutsu, participaran en el Campionat del Món com a membres de la Selecció Espanyola. Aquesta edició es disputarà a Cracòvia, Polònia, el 13 i el 14 de setembre amb una gran participació; encara no s ‘ha tancat l’inscripció i ja hi ha 244 participants dels cinc continents.

Acompanyarà l’expedició Ponç Gelabert, en qualitat de Jutge Continental. És d’admirar la capacitat de sacrifici de Joana i Llorenç, que, malgrat les altes temperatures han entrenat i aconseguit un òptim estat física i tècnic.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad