El Dojo Muratore, al campionat del món de judo

Els professors del Dojo Muratore Joana Maria Puigserver i Llorenç Gayà, actuals Campions d’Europa de Judo-Kata en la modalitat de Kodokan Goshin Jutsu, participaran en el Campionat del Món com a membres de la Selecció Espanyola. Aquesta edició es disputarà a Cracòvia, Polònia, el 13 i el 14 de setembre amb una gran participació; encara no s ‘ha tancat l’inscripció i ja hi ha 244 participants dels cinc continents.

Acompanyarà l’expedició Ponç Gelabert, en qualitat de Jutge Continental. És d’admirar la capacitat de sacrifici de Joana i Llorenç, que, malgrat les altes temperatures han entrenat i aconseguit un òptim estat física i tècnic.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad