Destrossa a l’aparcament del museu de Manacor

La imatge

 

A la valla metàl·lica en zig zag que demilita l’aparcament del Museu d’Història de Manacor li falta un tros. Un cop fortuit ha fet que la part més propera a la Torre dels Enagistes hagi quedat completament destruida en una imatge espectacular i que és visible des de la carretera de Cales. El fet és que la imatge és tan potent que no sembla haver estat produida per un vehicle normal, ja que tampoc hi ha senyals de cap tipus de frenada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad