Obertes les places per acompanyar els Moretons a Roma

La imatge

 

Tot aquell manacorí que vulgui acompanyar els Moretons al Vaticà a veure el Papa Francesc i a passar uns quants dies a Roma, ja pot reservar qualcuna de les places limitades que l’Associació Cultural Sant Domingo té fins arribar a un màxim de 40 persones. Seran els propers dies 17, 18, 19 i 20 d’octubre amb avió, transport, menjades o allotjament inclosos al preu.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad