Contra els veïnats que deixen les bosses de fems on volen…

La imatge

 

A la barriada de s’Antigor comencen a estar ben farts d’una serie de veïnats que es dediquen a deixar les bosses de fems allà on els convé, sense tenir en compte els punts de recollida i sense mirar massa pels demés, que han de suportar les olors i la mala imatge que provoca el fems davalls arbres en ple mes d’agost. Per això han col·locat un seguit de cartells alertant de la situació i advertint que, si els apleguen, seran perseguits. Tota una declaració d’intencions.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad