Contra els veïnats que deixen les bosses de fems on volen…

La imatge

 

A la barriada de s’Antigor comencen a estar ben farts d’una serie de veïnats que es dediquen a deixar les bosses de fems allà on els convé, sense tenir en compte els punts de recollida i sense mirar massa pels demés, que han de suportar les olors i la mala imatge que provoca el fems davalls arbres en ple mes d’agost. Per això han col·locat un seguit de cartells alertant de la situació i advertint que, si els apleguen, seran perseguits. Tota una declaració d’intencions.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad