El PP demana que el batle agafi el departament d’Urbanisme enlloc d’Hinojosa

El Partit Popular de Manacor demana explicacions clares “i, sobretot, verídiques” sobre els motius que provocaren que les aigües fecals de la primera línia de Porto Cristo es desbordessin després de la ploguda del passat 18 d’agost. 

“Després de les darreres informacions publicades per distints mitjans de comunicació i del mateix gabinet de premsa de l’Ajuntament de Manacor, observam preocupats que les versions de l’àrea d’Urbanisme sobre el què ocorregué són contradictòries i algunes fins i tot podrien resultar ser falses”, explica la portaveu del PP local, Maria Antònia Sansó.

“Per aquest motiu, des del Partit Popular de Manacor ja hem enregistrat una instància sol·licitant els informes tècnics pertinents que avalin que les bombes d’impulsió de les aigües fecals van fallar, tal i com explicà l’administració en una nota de premsa. Unes explicacions que, a priori, no quadren amb les declaracions de la senyora Nuria Hinojosa avui al diari Ultima Hora en què afirma que tot es va deure a un embós produït per les obres que s’estan realitzant des de fa mesos a la primera línia”. 

Davant aquestes contradiccions el PP demana explicacions clares. “La ciutadania mereix saber la veritat i, en tot cas, difamar empreses privades per a obtenir un rèdit polític és com a mínim èticament reprovable”. 

“Així mateix, demanam al batle Miquel Oliver que prengui part activa en el departament d’Urbanisme per tal d’evitar més despropòsits com els que s’han viscut en els darrers mesos amb les obres de Porto Cristo”. 

“Des del Partit Popular consideram que és evident que la senyora Nuria Hinojosa no està capacitada per liderar les esmentades obres, malgrat intenti justificar allò injustificable. Demanam al senyor Oliver que es posi al cap davant del departament d’Urbanisme per intentar, al manco, finalitzar les obres de Porto Cristo amb la major dignitat possible vistes les darreres actuacions de la senyora Hinojosa”. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad