Ensaïmada, sospiros i amargos manacorins pel Papa Francesc

La imatge

 

Ja se saben més detalls de la visita que a mitjan mes d’octubre realitzarà una expedició manacorina a Roma, per veure el Papa Francesc en una recepció oficial a la plaça de Sant Pere, on els Moretons ballaran i obsequiaran el pontífex amb una serie de presents típics de Manacor.

Durant la recepció els Moretons de Sant Domingo interpretaran dos balls, un de ‘filera’ i un altre de ‘roda’, després dels quals se li obsequiarà al papa amb diversos presents, entre els quals una ensaïmada i dos dolços típics manacorins com són els ‘ sospirs’ i els ‘amargs’. En aquests moments la banda de música vaticana ja té les partitures de les cançons que solen acompanyar aquests dos balls perquè puguin assajar-les i interpretar-les d’aquí a dos mesos.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad