Ensaïmada, sospiros i amargos manacorins pel Papa Francesc

La imatge

 

Ja se saben més detalls de la visita que a mitjan mes d’octubre realitzarà una expedició manacorina a Roma, per veure el Papa Francesc en una recepció oficial a la plaça de Sant Pere, on els Moretons ballaran i obsequiaran el pontífex amb una serie de presents típics de Manacor.

Durant la recepció els Moretons de Sant Domingo interpretaran dos balls, un de ‘filera’ i un altre de ‘roda’, després dels quals se li obsequiarà al papa amb diversos presents, entre els quals una ensaïmada i dos dolços típics manacorins com són els ‘ sospirs’ i els ‘amargs’. En aquests moments la banda de música vaticana ja té les partitures de les cançons que solen acompanyar aquests dos balls perquè puguin assajar-les i interpretar-les d’aquí a dos mesos.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad