Els rentapeus de Porto Cristo ja han consumit més aigua que tres cases en un any

Els rentapeus de la platja de Porto Cristo han consumit en dos mesos i mig 230 metres cúbics d’aigua fins aquest mes d’agost, el que equival al que utilizen 3,4 vivendes manacorines normals durant tot un any. Una estadística més que ha fet que l’Ajuntament hagi decidit restringir l’horari en que aquests rentapeus estan en marxa. Així mateix i seguint el càlculs proporcionals, tenim que la rotonda d’entrada a Porto Cristo per les Coves del Drach, ha consumit entre gener i agost 821 metres cúbics d’aigua per regar la gespa, el que equival al que gasten més de 12 cases en un any (12,3).

Cal recordar que l’ajuntament de Manacor ha posat en marxa mesures d’emergència per fer front a la situació de prealerta per sequera que viu en aquests moments Mallorca. La delegació de Medi Ambient donà l’ordre la setmana passada a les quatre empreses que tenen encomanat el manteniment de la jardineria, parcs i arbrat del municipi de Manacor que redueixin el rec al 50% a totes les zones enjardinades municipals. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Manacor dóna resposta a la situació de prealerta per sequera comunicat per la Direcció General de Recursos Hídrics.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad