Dos nous frares mexicans per a les parròquies manacorines

La imatge

 

La Parròquia dels Dolors de Manacor va ser escenari ahir capvespre de la presentació per part del rector Antoni Amorós, dels nous pares Fray Carlos Antonio y Carlos Enrique, arribats des de Mèxic i que a partir d’ara seran Vicaris de les parròquies de Manacor. Així mateix ben prest els dos frares seran presentats a la comunitat de Porto Cristo on també hi realitzaran serveis religiosos.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad