La sombrillada torna a omplir la platja de s’Illot

Després dels anys d’absència per pandèmia, la tradicional sombrillada de s’Illot va tornar a reunir aquest divendres vespre a més d’un milenar de persones damunt la platja de Cala Moreia. Un espectacle de colors i bon menjar que no va deixar un pam d’arena per ocupar. Tot regat amb karaoke de cançons dels anys 70, 80 i 90 i un seguit de premis als para-sols més, grans, petits o al més original.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad