“Es van començar a besar per separar-se immediatament un cop passat el vehicle”

Agents de la Policia Nacional a Manacor, van procedir a la detenció dimarts de dues persones implicades en un robatori amb força perpetrat la nit anterior a la zona de Cala Mendia (Manacor) i un tercer per un delicte de tinença il·licita d’armes.

El robatori va tenir lloc dilluns passat, entre les 20 hores i les 21 hores a un xalet. Els autors, prèvia vigilància i aprofitant que la propietària de l’habitatge sortia a sopar, van accedir al seu domicili forçant una porta corredissa, i sen van endur nombrosos efectes de valor i documentació, així com una caixa forta la qual contenia diverses joies d’or, un rellotge d’una marca dalta gamma i doblers en efectiu.

Després de l’avís del robatori, diverses patrulles de la Policia Nacional de la Comissaria de Manacor es van personar i van iniciar un dispositiu de recerca de qualsevol persona o vehicle que pogués ser sospitós, sense èxit.

Alhora s’activaven els mecanismes de recerca tant de judicial com de policia científica, aconseguint en poc temps identificar els presumptes autors dels fets així com el vehicle utilitzat pel seu desplaçament, i va saber que es trobaven a Palma.

Les sospites d’un policia fora de servei ajuden a la identificació dels autors

S’ha donat la circumstància que el mateix horabaixa dels fets, un policia de la mateixa Comissaria de Manacor que feia esport als voltants de l’habitatge, li va resultar sospitosa l’actitud d’una parella, que en veure passar un vehicle policial es va començar a besar per separar-se de manera immediata un cop passat el vehicle.

Primeres detencions

Diversos agents encarregats de les investigacions, es van desplaçar a primera hora del matí de l’endemà, dimarts, fins a Palma, per localitzar el vehicle.

En el transcurs de les gestions es va poder observar com una parella sortia d’un edifici per pujar-hi i iniciar la marxa, per la qual cosa, atesa la sospita que a les ronyoneres que portaven cadascun d’ells, així com a la motxilla que van introduir al vehicle, podrien trobar-se part dels efectes sostrets la nit anterior.

Al mateix temps es va sol·licitar la col·laboració d’una patrulla a Palma per a la intercepció del vehicle, la identificació dels seus ocupants i el registre on es van localitzar diverses joies que van ser reconegudes per la víctima del robatori així com doblers en efectiu, euros i lliures, per procedir a la detenció dels ocupants.

Detingut per tinença il·lícita d’armes

Encara que ja s’havien realitzat dues detencions, es van realitzar una sèrie de gestions, atesa la sospita que al domicili es poguessin trobar efectes del robatori i que terceres persones volguessin ocultar-les en altres llocs o bé donar-los sortida.

Mentre s’estaven realitzant una sèrie de comprovacions al voltant del domicili, els agents de policia van observar sortir de l’habitatge un home portant una bossa de la compra, per la qual cosa va ser interceptat de manera immediata pels mateixos qui van procedir a la seva identificació i registre, per localitzar, sorprenentment, una escopeta de canons retallats. Se’l va detenir immediatament per un delicte de tinença il·lícita d’armes.

Registre domiciliari

Un cop autoritzat pel Jutjat de Guàrdia de Manacor, es va dur a terme un registre al domicili dels detinguts a fi de localitzar efectes del delicte. Al registre efectuat es van intervenir diverses joies i un rellotge, els quals estan sent analitzats, així com 106 cartutxos.

Els detinguts van ser posats a disposició judicial ahir al matí al Jutjat d’Instrucció de Guàrdia de Palma de Mallorca, decretant presó provisional per a la detinguda. La investigació continua oberta i no es descarta noves detencions.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad