AIPC-SyS no creu la versió de l’Ajuntament i culpa el mal projecte d’obres

Davant la situació produïda ahir capvespre a Porto Cristo a causa de la tempesta, el grup municipal AIPC/SYS ha demanat “explicacions urgents i verídiques a l’ajuntament de Manacor”, a més de no creure la versió donada pel consistori a l’hora de justificar el vessament d’aigües residuals a la platja. 

“Ahir migdia la pluja va provocar inundacions importants a la primera línia. Un passeig recent remodelat i que havia de servir, precisament, per evitar situacions com aquesta. No només no han servit, sinó que han empitjorat la situació. 

I és que una de les conseqüències més dràstiques d’aquest succés ha estat el vessament d’aigües residuals a la mar, però, per primera vegada, també a l’arena. Una situació insòlita que fa que en plena temporada turística s’hagi hagut de tancar la platja per contaminació i davant la que demanam saber com es resoldrà per tal de poder garantir, al cent per cent, la seguretat dels banyistes i també de la gent que ocupa l’arena. 

Per altra banda, des del partit, també ens hem posat en contacte amb ‘Aigües Son Tovell’, concessionària de les aigües de Porto Cristo, per contrastar la versió que va donar ahir l’ajuntament. Malauradament, una de l’altra disten bastant, ja que, segons l’empresa, no hi hagué cap problema tan greu com per provocar la situació d’ahir perquè es compta amb un emissari encarregat del retorn de l’aigua depurada en cas que les dues bombes fallin. 

Davant totes aquestes circumstàncies, AIPC ja ha entrat una instància a l’ajuntament demanant una resposta a l’equip de govern sobre la situació real de les obres, del passeig i de la platja de Porto Cristo i els seus respectius informes tècnics”. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad