La primera línia de Porto Cristo torna a beure després de les obres de millora

Inundacions a la primera línia de Porto Cristo. La tempesta elèctrica que ha descarregat aquest migdia ha fet botar el diferencial d’una de les dues bombes d’impulsió de les aigües residuals. A l’espera de tenir les conclusions de la investigació que el departament d’Urbanisme de l’ajuntament de Manacor sol·licitarà als tècnics municipals per determinar per què les aigües han acabat a la mar, tot indica que la causa principal ha estat la rotura d’una de les dues bombes d’impulsió ja que la recollida de les aigües pluvials ha respost de manera satisfactòria.

La concessionària de la xarxa a Porto Cristo, Aigües Son Tovell, ja ha reparat la bomba, encara que no s’ha pogut evitar que durant vint minuts les aigües de clavegueram que s’havien d’impulsar cap a la depuradora no s’hagin pogut traslladar. Per part seva, l’empresa constructora de les obres de la primera línia de Porto Cristo, Copcisa, ha netejat tots els residus que han aparegut després de les pluges i aquesta tarda el carrer Bordils ja ha tornat a la normalitat.

Si les obres de reforma de la primera línia de Porto Cristo han duit polèmica per si mateixes, amb les primeres precipitacions estiuenques i les inundacions viscudes aquest migdia, les crítiques estan servides. De fet, AIPC no ha trigat a compartir fotografies de la primera línia inundada després de la tromba d’aigua. “No només arriben tard, les obres de Porto Cristo també són nefastes”, assenyala el partit després de compartir com ha quedat la remodelació del passeig marítim després de les precipitacions. “Terraces inundades, turistes espantats, col·lapse de cotxes… Algú serà responsable?”, es demana la formació que deixa clar que aquestes obres “perjudiquen Porto Cristo en tots els sentits”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad