La platja de Porto Cristo hissa la bandera vermella per aigües residuals

La imatge

 

La platja de Porto Cristo torna a tenir hissada la bandera vermella de prohibició del bany, en espera dels resultats de les analítiques de qualitat de l’aigua que es faran aquest divendres, després que la tormenta d’aquest dijous migdia fes que durant mitja hora aigües del clavegueram anessin a parar directament a l’aigua. La tempesta també ha ocasionat desperfectes a la passarel·la, per això s’està treballant per reparar-los i s’espera que aquest divendres la platja torni a la normalitat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad