Manacor es prepara per una matinada de fortes pluges

Mallorca en general i la zona de Llevant en particular es troba davant una “situació explosiva” que podria deixar aquesta mateixa matinada i durant el matí d’aquest dijous pluges molt fortes. Així ho va donar a conèixer ahir dimarts el portaveu adjunt de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) a les Balears, Miquel Gili. Les alertes grogues també romandran actives entre les 12.00 i les 17.59 hores.

L’Aemet ha puntualitzat que s’espera que les zones més afectades siguin Sant Llorenç, Manacor i Son Servera. Les previsions meteorològiques assenyalen el nostre municipi com un dels municipis de Mallorca on s’esperen tempestes fortes en les pròximes hores i dies. Per això, us recordam la importància de ser previsors i seguir els consells i recomanacions d’emergències per evitar incidents:

Desendolla els electrodomèstics, els ordinadors i tots aquells aparells elèctrics no essencials

Evita col·locar-te sota d’arbres o estructures que un llamp o el vent puguin fer caure

Si veus que plou intensament evita agafar el cotxe sempre que no sigui imprescindible

Si el temporal afecta el mar, no t’hi acostis

Petició de neteja de torrents

L’ajuntament de Manacor va demanar fa uns dies formalment al Govern la neteja dels torrents que passen pel municipi, en previsió de possibles pluges intenses a finals d’estiu i per evitar que l’acumulació de restes vegetals o elements llançats externament puguin entorpir el pas de l’aigua i tapar les lleres. “Hem demanat també que es faci un desembussament dels embornals”, conclou el regidor Sebastià Llodrà.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad