L’Ajuntament instal·la una pantalla interactiva d’informació turística a Cales

L’Ajuntament de Manacor ha instal·lat una pantalla interactiva d’informació turística devora l’Oficina de Turisme de Cales de Mallorca gràcies a una subvenció del Consell de Mallorca.

La pantalla interactiva, que s’engloba dins el projecte comú amb el Consell de Mallorca Smart Islanda, disposa de sis punts USB de recàrrega de telèfons mòbils i sis pantalles digitals de consulta d’informació turística.

La pantalla gegant reprodueix un vídeo promocional de Mallorca i un codi QR amb informació de www.mallorca.es. Des de la delegació de Turisme també s’incorporaran videos promocionals del municipi de Manacor, així com informació turística i comercial dels nuclis poblacionals del terme

La delegada de Turisme, Maria Antònia Truyols, i el delegat de Cales de Mallorca, Sebastià Nadal, han presentat la pantalla als representants del sector turístic de Cales de Mallorca.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad