La Policia obri expedient a un veïnat per abocar residus de forma irregular

La Policia Local de Manacor va localitzar i fotografiar ahir a una persona abocant residus sense classificar i de manera indiscriminada, en horari incorrecte. Els fets van passar al carrer Girona, devora la carretera cap a Sant Llorenç, a les 12.05 hores. En aquells moments una patrulla d’agents va veure com un home tirava una gran quantitat de bosses de plàstic dins el contenidor gris destinat a rebuig.

Els policies van fer les pertinents fotografies, van prendre bona nota de la matrícula i ara queda obert un expedient que segurament acabarà en una multa que estarà propera als 750 euros. “Tenint en compte l’hora dels fets, la Policia Local de l’ajuntament de Manacor ha iniciat l’expedient sancionador. Pens que la quantitat de rebuig dipositat ho agreuja”, explica el regidor de Medi Ambient, Sebastià Llodrà.

“Quan ens topam amb imatges com aquesta és un bon moment per recordar la importància dels horaris a l’hora de treure els fems, sobretot si fa la calorada dels darrers dies . El civisme és també pensar amb els altres. Ja sigui un veïnat, una empresa o un establiment agroturístic, no s’han de treure de dia. Sempre a partir de mes 20h i abans de les 22h!”.

A més Llodrà recorda que “Els residus s’han de dipositar seleccionats, no mesclats. L’ecoparc està obert 7 dies a la setmana i és allà on s’ha de dur si s’ha de treure de dia. Tenir el poble net és feina de tot”, conclou.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad