L’avinguda Llop i el carrer Tamarell es converteixen avui en zones d’oci i jocs

Reduir fums i renous i augmentar les rialles. Aquest és l’objectiu dels responsables de mobilitat de l’ajuntament de Manacor, per seguir la campanya de tallar carrers del municipi en moments determinats i així incentivar el joc i l’oci per damunt dels vehicles motoritzats. Per això avui, des de les 18 i fins les 21 hores tant l’avinguda Llop com el carrer Tamarell tothom podrà disfrutar d’una zona de jocs amb una ludoteca mòbil amb racons d’activitats per a tota la família. A més de panells informatius sobre els beneficis de no agafar tant el cotxe.

“Les persones hem de ser les protagonistes dels nostres carrers i ara més que mai és el moment de gaudir-ne. Per això crearem un espai on convidam als infants i famílies a descobrir, investigar i explorar el seu voltant i la seva imaginació mitjançant diferents jocs”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad