L’avinguda Llop i el carrer Tamarell es converteixen avui en zones d’oci i jocs

Reduir fums i renous i augmentar les rialles. Aquest és l’objectiu dels responsables de mobilitat de l’ajuntament de Manacor, per seguir la campanya de tallar carrers del municipi en moments determinats i així incentivar el joc i l’oci per damunt dels vehicles motoritzats. Per això avui, des de les 18 i fins les 21 hores tant l’avinguda Llop com el carrer Tamarell tothom podrà disfrutar d’una zona de jocs amb una ludoteca mòbil amb racons d’activitats per a tota la família. A més de panells informatius sobre els beneficis de no agafar tant el cotxe.

“Les persones hem de ser les protagonistes dels nostres carrers i ara més que mai és el moment de gaudir-ne. Per això crearem un espai on convidam als infants i famílies a descobrir, investigar i explorar el seu voltant i la seva imaginació mitjançant diferents jocs”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad