L’Ajuntament marcarà les tapadores de les clavegueres desinfectades

Un cop acabada la temporada alta i amb una periodicitat trimestral, cada claveguera del municipi que es vagi revisant i sigui tractada amb químics contra paneroles (cucarachas) serà marcada amb uns adhesius de control, cosa que al mateix temps anirà acompanyat d’una campanya informativa a nivell domiciliari, per tal d’oferir consells higiènics per minimitzar el risc d’escarabats a Manacor “i evitar que la població d’insectes proliferi”.

Paral·lelament, l’ajuntament manacorí ha demanat formalment al Govern la neteja dels torrents que passen pel municipi, en previsió de possibles pluges intenses a finals d’estiu i per evitar que l’acumulació de restes vegetals o elements llançats externament puguin entorpir el pas de l’aigua i tapar les lleres. “Hem demanat també que es faci un desembussament dels embornals”, conclou el regidor Sebastià Llodrà.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad