L’Ajuntament marcarà les tapadores de les clavegueres desinfectades

Un cop acabada la temporada alta i amb una periodicitat trimestral, cada claveguera del municipi que es vagi revisant i sigui tractada amb químics contra paneroles (cucarachas) serà marcada amb uns adhesius de control, cosa que al mateix temps anirà acompanyat d’una campanya informativa a nivell domiciliari, per tal d’oferir consells higiènics per minimitzar el risc d’escarabats a Manacor “i evitar que la població d’insectes proliferi”.

Paral·lelament, l’ajuntament manacorí ha demanat formalment al Govern la neteja dels torrents que passen pel municipi, en previsió de possibles pluges intenses a finals d’estiu i per evitar que l’acumulació de restes vegetals o elements llançats externament puguin entorpir el pas de l’aigua i tapar les lleres. “Hem demanat també que es faci un desembussament dels embornals”, conclou el regidor Sebastià Llodrà.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad