Can Martí tendrà obert aquest dilluns i tots els diumenges d’agost

El local de Fruites i Verdures Can Martí, situat a la Via Palma 41, devora la benzinera de can Vinyes, no tancarà les seves portes aquest proper dilluns 15 d’agost (festivitat de la Mare de Déu) i tendrà obert des de les 7 fins a les 13 hores. El mateix horari que ha posat la tenda per tots els diumenges d’agost, a conseqüència de la demanda de clients i el bon temps de platja d’aquest estiu.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad