El porter del Real Oviedo, Tomeu Nadal, fitxa pel PP de Manacor

La imatge

 

El Partit Popular de Manacor ha organitzat a s’Illot una trobada entre membres de la junta local, afiliats i simpatitzants per tal de no aturar el ritme polític previ a les eleccions municipals del proper mes de maig. Com ja es va fer en la darrera junta ordinària celebrada a Porto Cristo, la trobada ha tingut lloc en un ambient distès. 

En el decurs de l’acte, a més, hi ha hagut ocasió per donar a conèixer noves cares que s’han acostat a la formació en els darrers mesos, com la del porter manacorí del Real Oviedo, Tomeu Nadal, “que enriqueixen encara més les aportacions que es fan de cara a seguir perfilant el programa electoral, així com les línies polítiques a seguir”. 

La passada setmana, a més, la presidenta del Partit Popular de Manacor, Maria Antònia Sansó, i la secretària general, Magdalena Garcia, van gaudir d’un sopar vora mar amb històrics militants del partit, molts d’ells amb importants càrrecs a les seves esquenes en els seus anys de política activa. 

Ben coneixedora de la inqüestionable vàlua de l’experiència i sabers d’aquestes per-sones, la presidenta Sansó aprofità per posar damunt la taula determinades línies estratègiques a seguir en els pròxims mesos i escoltà les recomanacions d’aquests experts. 

“Des del Partit Popular de Manacor no aturam ni aquests mesos d’estiu. Ara és quan toca fer feina de valent i no relaxar-se. Un canvi en la política municipal és necessari per retornar l’estabilitat econòmica a les butxaques dels manacorins i manacorines” senyala la presidenta del Partit Popular de Manacor.

A més, Sansó també destaca la important conjugació d’experiència i noves cares, “està essent un estiu molt profitós. No deixam de fer trobades, algunes privades i altres públiques, per absorbir tot allò que ens pot aportar l’experiència dels qui ja han tocat la política amb les mans, i les ganes i visió futura d’aquells que tenen il·lusió per un canvi i per aportar noves idees”. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad