El porter del Real Oviedo, Tomeu Nadal, fitxa pel PP de Manacor

La imatge

 

El Partit Popular de Manacor ha organitzat a s’Illot una trobada entre membres de la junta local, afiliats i simpatitzants per tal de no aturar el ritme polític previ a les eleccions municipals del proper mes de maig. Com ja es va fer en la darrera junta ordinària celebrada a Porto Cristo, la trobada ha tingut lloc en un ambient distès. 

En el decurs de l’acte, a més, hi ha hagut ocasió per donar a conèixer noves cares que s’han acostat a la formació en els darrers mesos, com la del porter manacorí del Real Oviedo, Tomeu Nadal, “que enriqueixen encara més les aportacions que es fan de cara a seguir perfilant el programa electoral, així com les línies polítiques a seguir”. 

La passada setmana, a més, la presidenta del Partit Popular de Manacor, Maria Antònia Sansó, i la secretària general, Magdalena Garcia, van gaudir d’un sopar vora mar amb històrics militants del partit, molts d’ells amb importants càrrecs a les seves esquenes en els seus anys de política activa. 

Ben coneixedora de la inqüestionable vàlua de l’experiència i sabers d’aquestes per-sones, la presidenta Sansó aprofità per posar damunt la taula determinades línies estratègiques a seguir en els pròxims mesos i escoltà les recomanacions d’aquests experts. 

“Des del Partit Popular de Manacor no aturam ni aquests mesos d’estiu. Ara és quan toca fer feina de valent i no relaxar-se. Un canvi en la política municipal és necessari per retornar l’estabilitat econòmica a les butxaques dels manacorins i manacorines” senyala la presidenta del Partit Popular de Manacor.

A més, Sansó també destaca la important conjugació d’experiència i noves cares, “està essent un estiu molt profitós. No deixam de fer trobades, algunes privades i altres públiques, per absorbir tot allò que ens pot aportar l’experiència dels qui ja han tocat la política amb les mans, i les ganes i visió futura d’aquells que tenen il·lusió per un canvi i per aportar noves idees”. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad