El ‘sheriff’ Tomàs Sureda obri les festes de Son Macià

La imatge

 

Les anècdotes i l’humor protagonitzaren aquest divendres vespre el pregó de les Festes de Son Macià 2022, gràcies al mític agent de la Policia Local que patrulla el poble, Tomàs Sureda. Vestit de ‘sheriff’, amb capell i tot, va anar repassant dècades de vivències i situacions divertides, sense deixar passar l’oportunitat de parlar de persones i locals macianers com el Villamiel. Tot un monòleg retrospectiu de qui coneix a fons el seu poble i els seus veïnats. Sureda va estar acompanyat de la banda municipal de música de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad