El manacorí ‘La Roca’ Heredia torna a ser campió del món per la via ràpida

El vídeo

 

Poc menys de 20 segons li van bastar al manacorí Fernando ‘La Roca’ Heredia per proclamar-se per vuitena vegada campió del món de full contact, des de que l’any 2008 aconseguís el primer títol. La victòria per K.O. tècnic d’aquest dissabte vespre davant el també mallorquí Pascual Garcí, que poca cosa va poder fer amb el potent directe de dreta que el lluitador li va enteferrar mentre baixava la defensa.

Unes 600 persones van poder celebrar al pati exterior del poliesportiu municipal de Sant Llorenç, Margalida Fullana, d’un vespre que abans havia fet pujar damunt el ring tot un seguit de boxejadors i lluitadors de full contact amb distints campionats en joc.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad