El bon ritme de les obres de Via Majorica farà que acabin abans d’hora

El bon ritme marcat pels responsables de l’empresa manacorina Melchor Mascaró, encarregada del projecte de reforma i modernització de Via Majorica, fa que les obres calendaritzades per acabar durant el mes de novembre puguin acabar abans d’hora.

Actualment les màquines ja es troben treballant una mica més enllà del que eres les antigues tendes de Majorica i l’entrada a l’aparcament de la fàbrica, el que significa que ja s’ha complert més de la meitat de metres d’obra. En aquests moments s’estàn obrint les síquies de la part esquerra a fi de renovar els conductes del clavegueram (que es va comprovar que eren massa estrets i estaven en males condicions) per un altres molt més resistents. Cosa que també comporta un canvi de pluvials i la renovació de connexions, entre les quals les elèctriques que van als distints punts de llum. Unes noves faroles que arribaran durant el mes de setembre.

Així, ja s’han fet les voravies d’ambdues parts de la via, entre el McDonalds (on es construirà una rotonda per esponjar el trànsit i redirigir-lo o cap a Felanitx o cap el centre urbà) amb un adoquinat de pedra i amb una amplada suficient per donar més protagonisme al vianant.

El que ara s’haurà de decidir és si aquest tram, des de la futura rotonda fins al carrer Pedro Riche, serà només d’un sentit o de dos. El que està clar és que a partir d’aquí i fins a l’avinguda només serà en direcció d’entrada a la ciutat.

L’àmbit d’actuació va des de la cruïlla amb la ronda Felanitx fins a l’avinguda de Júniper Serra. Les obres compten amb un pressupost d’adjudicació d’1.910.606,94 €, i un termini d’execució de vuit mesos a comptar des de dia 4 d’abril de 2022, dividides en tres fases. Ha estat possible econòmicament gràcies a la incorporació del romanent municipal duita a terme el maig de 2021.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad