Ja podeu consultar el programa d’actes de les festes de s’Illot

Les festes de s’Illot ja ho tenen tot a punt per començar el proper 11 d’agost. Es tracta de les primeres festes que se celebraran amb plena normalitat d’ençà de l’inici de la pandèmia de Covid-19. Catalina Ana Jaume Estelrich dirà enguany el pregó el dijous 11 d’agost a les 21 h a la ronda del Matí per donar el sus a un grapat d’actes que s’allargaran fins el 28 d’agost.

El batle de Manacor, Miquel Oliver; el delegat de s’Illot, Sebastià Nadal; el delegat de Festes, Artur Aguiló; i el delegat de Fires, Carles Grimalt; han presentat aquest dimecres el programa de festes acompanyats per Miquel Àngel Soler Bonnín, representant d’Amics s’illoters, entitat sense la qual les festes de s’Illot no tendrien el caràcter i la riquesa que les caracteritza.

Per als més petits: mostra de dibuix, jocs infantils, taller de pescadors, taller de llanternes, concurs de castells d’arena i molt més. Per a tots els públics: sombrillada, festa d’escuma, dansa, olimpíades s’illoteres, mercat, música, revetlla, gastronomia i moltes propostes més.

Entre les activitats destacades, enguany torna la Fira Nocturna de productes artesans i autòctons de les Illes Balears, que s’instal·larà a l’avinguda del Llop dissabte dia 20 a partir de les 19 h.

Coincidint amb el tancament al trànsit de part de l’avinguda del Llop i del carrer Tamarell a partir del 5 d’agost, el dilluns 15 d’agost de 18 h a 21 h es durà a terme ‘Obrim carrers, cream espais’, amb un seguit d’activitats i jocs per a infants i famílies.

A continuació, podeu consultar el programa complet: https://manacor.org/sites/cilma_manacor/files/2022-08/PROG.%20FESTES%20S%27ILLOT%202022%20DEFINITIU.pdf

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad