Manacor torna a rebre infants refugiats del Sahara

L’ajuntament de Manacor ha tornat a rebre, tres anys després, els infants saharauís que aquest estiu passaran unes setmanes amb les seves noves famílies d’acollida. “Estam molt contents d’haver pogut tornar a rebre els infants saharauís que vénen a passar l’estiu al Llevant de Mallorca amb el programa Vacances En Pau Aapsib”. 

Després d’anys en suspens, per mor de la pandèmia de Covid-19, els infants dels camps de refugiats del Sàhara Occidental, enguany han pogut tornar a viatjar i passar l’estiu amb les famílies mallorquines que els han acollit”, han dit tant el batle, Miquel Oliver, com la regidora Carme Gomila. 

A Manacor els obrim les mans i els desitjam una bona estada a Mallorca. També donam les gràcies a les famílies acollidores que, amb el seu acte de solidaritat amb aquests infants i amb el seu poble, contribueixen a la sensibilització sobre un conflicte que és més viu que mai”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad