Manacor torna a rebre infants refugiats del Sahara

L’ajuntament de Manacor ha tornat a rebre, tres anys després, els infants saharauís que aquest estiu passaran unes setmanes amb les seves noves famílies d’acollida. “Estam molt contents d’haver pogut tornar a rebre els infants saharauís que vénen a passar l’estiu al Llevant de Mallorca amb el programa Vacances En Pau Aapsib”. 

Després d’anys en suspens, per mor de la pandèmia de Covid-19, els infants dels camps de refugiats del Sàhara Occidental, enguany han pogut tornar a viatjar i passar l’estiu amb les famílies mallorquines que els han acollit”, han dit tant el batle, Miquel Oliver, com la regidora Carme Gomila. 

A Manacor els obrim les mans i els desitjam una bona estada a Mallorca. També donam les gràcies a les famílies acollidores que, amb el seu acte de solidaritat amb aquests infants i amb el seu poble, contribueixen a la sensibilització sobre un conflicte que és més viu que mai”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad