ConectaBalear es converteix en el nou patrocinador principal de l’Atlètic Balears

L’empresa manacorina ConectaBalear serà el nou patrocinador principal de l’Atlètic Balears de la primera divisió RFEF durant les dues properes temporades, 2022/23 i 2023/24. El logotip de l’empresa tecnològica especialitzada en internet sense fil, fibra i mòbil lluirà a les samarretes oficials tant del primer equip masculí i femení de l’equip blanc-i-blau com del Juvenil A.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad