L’humor de Llorenç Gibanel ‘Gilo’ s’apaga als 89 anys

Llorenç Gibanel Perelló ‘Gilo’ ha mort avui dijous 28 de juliol de 2022 als 89 anys. Home de conviccions i fina ironia, el seu humor presentat en vinyetes orelludes publicades a distints mitjans locals de Manacor com Perlas y Cuevas, 7Setmanari o el Cent per Cent des de fa dècades, sempre deixava un regust agredolç de denúncia a través de les seves frases amb doble sentit. el vetllador per Gibanel serà demà divendres 29 de juliol, de 9 a 13h i de 16 a 20 hores al tanatori Parc de l’Auba.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad