L’humor de Llorenç Gibanel ‘Gilo’ s’apaga als 89 anys

Llorenç Gibanel Perelló ‘Gilo’ ha mort avui dijous 28 de juliol de 2022 als 89 anys. Home de conviccions i fina ironia, el seu humor presentat en vinyetes orelludes publicades a distints mitjans locals de Manacor com Perlas y Cuevas, 7Setmanari o el Cent per Cent des de fa dècades, sempre deixava un regust agredolç de denúncia a través de les seves frases amb doble sentit. el vetllador per Gibanel serà demà divendres 29 de juliol, de 9 a 13h i de 16 a 20 hores al tanatori Parc de l’Auba.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad