Éxit dels judokas del Dojo Muratore per aconseguir els cinturons negres

El passat cap de setmana del 23 i 24 de juliol es va celebrar al poliesportiu de l’institut de Sineu els exàmens per obtenir el cinturó negre de judo organitzats per la Federació Balear. Aquesta convocatòria és la primera de les dues ordinàries que es realitzen a les illes. Hi van participar un total de 33 aspirants de vuit clubs distints de Mallorca, Menorca, i Eivissa  clubs diferents.

Els aspirants s’examinaven des de 1er DAN (cinturó negre) fins a 4rt DAN. La majoria d’exàmens van destacar per la seva qualitat tècnica, el que demostra el nivell tècnic del judo balear. Del Dojo Muratore es van presentar un total de tres aspirants; dos a 1r DAN, Mar Timoner (filla de judoka i competidora de shiai) i Toni Pont, judoka que ha participat al Campionat d’Espanya de Katas durant aquesta temporada. Els dos van realitzar un examen digne i apte per poder ser cinturons negres.

La tercera aspirant era Inès Morell, competidora de Katas a la modalitat del Ju No Kata (professora de les classes de Son Macià de la temporada 2021/2022), va destacar per un examen quasi perfecte a nivell tècnic i que va rebre l’enhorabona dels membres del tribunal. Va preparar l’examen amb la mestre del club Joana Puigserver.

Per poder realitzar els exàmens de cinturó es van formar dos tribunals. Un format per Ponç Gelabert, professor del club i director de l’Escola Federativa, Toni Obrador del Judo Club Felanitx i Javi Mancheño del Tokushinkan. El segon tribunal va estar format per Maribel Fernández de Sant Josep Obrer, Udoka Ikeme de Judo Ca’n Pastilla i Llorenç Gayà, professor del Dojo Muratore.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad