El nou programa de les Festes de Son Macià ja està llest!

Son Macià ja ho té tot a punt per a les festes més esperades dels darrers estius. El proper 5 d’agost el poble farà l’esclafit per donar pas a deu dies d’actes per a tots els públics i edats. CLICAU AQUÍ PER VEURE EL PROGRAMA

Tomàs Sureda Salom serà l’encarregat enguany de dir el pregó el divendres 5 d’agost a les 21.30 h amb la presència d’en Macià i na Maciana i de la Colla de Xeremieres i Fabioleres de Son Macià i l’actuació de la Banda de Música de Manacor. A continuació, els assistents podran gaudir de la mostra i degustació de coques dolces i salades.

Els clàssics de la festa macianera, com la Festa pagesa, la nit de jazz i tapes, la revetla o el campionat mundial d’estràngol sumaran festa enguany amb novetats destacades com la I Fira del vi i de la cervesa, el diumenge 7 de juliol, que comptarà amb la participació de les bodegues Vins Miquel Gelabert, Celler Es Gallicant de Campos i Es Fangar Vins; i cerveseries IslandBrew Mallorca, Brusca Brewpub, Breaking Brou, Hidromiel y repostería casera, Cerveza artesana eco Forastera i Món Cervesa Artesana. Tot plegat, maridat amb la música d’Estràngol. Els més joves també han posat la seva cirereta al programa d’enguany, amb el primer TECNORUSTICTARDEO, que comptarà amb DJBJ, MACIÀ, BP BIEL CASTELL i ROSANA NUN.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha assistit aquest dimecres a la presentació del programa de les festes, impulsades per la Comissió de Festes de Son Macià i l’Associació de Veïnats de Son Macià. «Les festes de Son Macià surten de baix i només per això ja tenen l’èxit assegurat», ha dit Oliver, que ha agraït l’empenta del teixit social macianer, alhora que ha destacat algunes de les novetats del programa. El delegat de Festes, Artur Aguiló, també ha agraït la implicació dels diferents departaments de l’Ajuntament de Manacor.

El disseny del programa i de les camisetes també és un element més de la festa macianera, que cada any s’espera amb molt d’interès. El dissenyador de la imatge gràfica de l’edició d’enguany, Antoni Febrer, ha explicat que el lema d’enguany ‘un esclafit de festa’ arriba després d’uns anys en què la festa no ha pogut acabar de celebrar-se amb tota l’alegria, degut a la situació sanitària, i ha convidat tothom a sumar-se a l’ #esclafitchallenge ja sigui fent un ball com omplint d’esclafits les xarxes socials.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad