La solució al misteri del forat del carrer de la Verònica

La imatge

 

Poques coses més interessants que un misteri quotidià. I el que va començar dimarts horabaixa al carrer de la Verònica tenia ‘bona’ pinta. Com era possible que sense més ni manco un tros d’asfalt d’entre 30 i 40 centímetres de dimàmetre passàs per ull?, Per què estava buit per dins?, Perquè la Policia Local va haver d’actuar tan ràpid per acordonar i tancar el tram de carrer entre Pizarro i Hernán Cortés?. Les incògnites, que ja s’intuien que tenien relació amb la històrica font pública del costat, ja s’han resolt de manera efectiva i amb imaginació.

Des de l’ajuntament manacorí expliquen que, un cop inspeccionada la zona i el forat, es va baixar al fons de l’aljub que la font de la Verònica conserva intacte, per comprovar que a la bòveda li havia sortit un forat probablement provocat per la fuga d’una tuberia d’aigua propera.

El de la font és un gran depòsit que ja es va conservar en el seu temps, i que ara de cap manera es volia reblir amb material per acabar amb el problema. Així idò el que els tècnics i el departament d’Urbanisme van decidir fou col·locar una planxa de ferro a la bòveda i hormigonar a damunt, entre ella i el carrer, per després tornar a asfaltar i deixar-ho un altre cop llest pel pas normal de vehicles.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad