Comencen quatre mesos d’obres per tenir una nova plaça a Manacor

Treballadors de l’empresa Melchor Mascaró han començat aquesta setmana a vallar i fer les primeres feines per acondicionar els terrenys de l’antic aparcament dels jutjats de Manacor, a la plaça Creus, Font i Roig. Una passa més perquè d’aquí a quatre mesos la ciutat tengui un nou espai públic per disfrutar, amb més vegetació, pèrgoles i una font d’aigua.

El projecte, que pretén recuperar el que era l’antic jardí de l’hort dels frares dominics, vol omplir de verdor i silenci la zona ja empedrada perquè, en un futur proper, es converteixi també en un pati de lectura de la nova biblioteca pública de Manacor i el centre de cultura que s’hi instal·larà al que ara són els jutjats de primera instància, un cop tot quedin junts al nou edifici del carrer del Pilar, a les afores de Manacor.

Les obres, que afecten una superficie de 350 metres quadrats, tenen un pressupost de 154.114,15 euros. Aquest divendres han començat les primeres excavacions, sempre inspeccionades inicialment per dos arqueòlegs, encarregats de documentar possibles troballes. De fet han descobert uns antics empedrats del segle XX, en principi sense valor patrimonial.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad