Un motorista de 50 anys mor prop del restaurant Sa Gruta Nova

Un home ha mort aquest dijous horabaixa en xocar-se contra un cotxe mentre aquest conduïa la seva moto per la carretera que va de Porto Cristo a Son Servera.

La col·lisió ha tingut lloc a les 20,50 hores passat el quilómetre 2 de la Ma 4023 molt a prop del restaurant Sa Gruta Nova. L’home, de 50 anys d’edat, conduïa una moto que per motius que encara s’estan investigant, s’ha estavellat contra un vehicle a prop del restaurant, encara dins el terme de Manacor. Ambulàncies i policia han acudit prest al lloc.

Ambulàncies de Suport Vital Avançat i de Suport Vital Bàsic que, per desgràcia, només han pogut certificar la mort, ja que les lesions que presentava la víctima eren incompatibles amb la vida.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad