Un motorista de 50 anys mor prop del restaurant Sa Gruta Nova

Un home ha mort aquest dijous horabaixa en xocar-se contra un cotxe mentre aquest conduïa la seva moto per la carretera que va de Porto Cristo a Son Servera.

La col·lisió ha tingut lloc a les 20,50 hores passat el quilómetre 2 de la Ma 4023 molt a prop del restaurant Sa Gruta Nova. L’home, de 50 anys d’edat, conduïa una moto que per motius que encara s’estan investigant, s’ha estavellat contra un vehicle a prop del restaurant, encara dins el terme de Manacor. Ambulàncies i policia han acudit prest al lloc.

Ambulàncies de Suport Vital Avançat i de Suport Vital Bàsic que, per desgràcia, només han pogut certificar la mort, ja que les lesions que presentava la víctima eren incompatibles amb la vida.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad