Un tros del carrer Verònica ha de ser tallat per un perillós forat a l’asfalt

Un tram de l’històric carrer de la Verònica de Manacor, entre el carrer Pizarro i Hernán Cortés, ha hagut de ser acordonat per la Policia Local de Manacor, després que hagi aparegut un forat d’uns 30 centímetres de diàmetre just devora la font d’aigua de la travessia amb el carrer Pizarro. Va ser ahir capvespre (dimarts) quan es va alertar de la presència del forat a l’asflat, que es veu a simple vista que es buit per dedins i que amb el pes del trànsit rodat podria passar per ull.

El fet que encara hi hagi el depòsit de la font i no estigui condemnada (encara que fa anys que no hi raja aigua) ha pogut ser la principal causa del petit enfonsament. A falta veure quin temps estarà l’ajuntament de Manacor a reobrir el carrer al trànsit un cop solucionat el problema.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad