L’IES Manacor comença els tràmits per separar-se en dos centres

L’institut d’ensenyança secundària de la barriada de Son Fangos, conegut com a IES Manacor i hereu directe de l’institut de Formació Professional de Na Camel·la, va iniciar fa uns mesos els tràmits per dividir-se en dos centres diferenciats amb un nom i un equip directiu completament separat. Una iniciativa que ja té precedents a altres centres de Palma i que, probablement d’aquí a dos cursos, ja sigui una realitat.

La intenció, és separar física i administrativament, la part de Formació Professional i la d’ESO per poder agilitzar processos i horaris. De fet el director de FP del Govern, Toni Baos, ja coneix les intencions del Consell Escolar i fa unes setmanes en va fer referència durant una visita a Manacor. Baos va explicar que si finalment cristalitza la segregació els dos centres podrien compartir espais de manera inicial, però que al cap d’un temps seria necessari separar-se també de localització.

Pel que fa al nom i als espais, sembla que l’equip directiu que quedés de FP (l’actual director del centre, Miquel Amengual, és d’aquesta branca) mantindria les instal·lacions on són ara i es quedaries amb la denominació d’institut de Formació Professional Manacor.

Trobar un altre nom

Per la seva banda el nou IES hauria de trobar un altre nom de consens. L’equip de govern de l’ajuntament de Manacor, en una reunió amb l’actual equip directiu, ja ha proposat el nom de l’escriptora i filla predilecta local, Maria Antònia Oliver. Una nomenclatura que no compta amb l’acceptació de tot el professorat que també contempla altres opcions com la de Miquel Àngel Riera, per exemple.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad