Espectacular nit de foc i música per tancar les Festes del Carme

El video

 

El foc i la música van ser els grans protagonistes de la cloenda de les Festes del Carme 2022 de Porto Cristo aquest diumenge i després d’una setmana d’actes. Després de la festa Holi celebrada a la plaça de ses Comes i el concert a l’església d’Ars Antiqua, a les 22,30 hores es va desplegar el correfoc a càrrec del grup Manacor, que va arribar fins a la platja acompanyats de música i criatures infernals. A les 23,45h tot acabà amn el clàssic castell de focs artificials des del Club Nàutic.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad