Espectacular nit de foc i música per tancar les Festes del Carme

El video

 

El foc i la música van ser els grans protagonistes de la cloenda de les Festes del Carme 2022 de Porto Cristo aquest diumenge i després d’una setmana d’actes. Després de la festa Holi celebrada a la plaça de ses Comes i el concert a l’església d’Ars Antiqua, a les 22,30 hores es va desplegar el correfoc a càrrec del grup Manacor, que va arribar fins a la platja acompanyats de música i criatures infernals. A les 23,45h tot acabà amn el clàssic castell de focs artificials des del Club Nàutic.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad