La processó marítima de Porto Cristo torna a les totes

La imatge

 

L’emoció i l’alegria van tornar ahir als carrers i al port de Porto Cristo en el dia de la seva patrona, la Mare de Déu del Carme. Una data doblement significada si tenim en compte els dos anys de restriccions sanitàries i manca d’actes. Enguany, a la fi, la processó marítima ha tornat a omplir el poble de la seva festa més estiuenca, religiosa i sentida.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad