La Mulassa i la Crida obrin demà la setmana gran de Sant Jaume a Manacor

Sant Jaume torna demà amb més força que mai. Aquest dilluns a partir de les 20 hores començarà la tradicional Crida de Sant Jaume, enguany a càrrec de Magdalena Gelabert Miró des de l’Ajuntament antic. Tot seguit començarà un cercavila comandat per la Mulassa de Manacor, que després tornarà a quedar exposada al consistori fins al dia de l’Encamisada.

Recorregut: Ajuntament (plaça del Convent), carrer de l’Anell, plaça de sa Bassa, Peral, Bosch, plaça Weyler, plaça del Rector Rubí, Weyler, plaça de sa Rectoria, Escolà Pocoví, plaça de la constitució, Mercadal, Bosch, Jaume II, carrer de l’anell, plaça del Convent. L’organització agraeix que els assistents vagin vestits amb camisa blanca. 

A les 20,30 hores a la plaça Rector Rubí s’hi desplegarà la vetlada de ball de bot amb els grups: Sa Torre, Es Jai de sa Barraqueta, Revetlers, i alumnes de l’Escola Municipal de Mallorquí. Si els assitents poden anar de blanc, també molt millor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad