L’única sirena pública de Mallorca… però, on són les demés al món?

L’any 1988 l’ajuntament de Manacor va encarregar a l’escultor Pere Pujol la figura d’una sirena per col·locar a un lateral del passeig del mateix nom, a la primera línia de Porto Cristo. La raó fou per commemorar el centenari de la fundació de la Colònia del Carme i per la reminiscència d’una primera figura d’una sirena desapareguda durant la guerra civil. Continua sent l’única sirena pública de Mallorca i una de les poques que hi ha al món.

Aquí teniu un cercador de les escultures de sirenes que estan repartides pel món:

CERCADOR DE SIRENES

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad