L’única sirena pública de Mallorca… però, on són les demés al món?

L’any 1988 l’ajuntament de Manacor va encarregar a l’escultor Pere Pujol la figura d’una sirena per col·locar a un lateral del passeig del mateix nom, a la primera línia de Porto Cristo. La raó fou per commemorar el centenari de la fundació de la Colònia del Carme i per la reminiscència d’una primera figura d’una sirena desapareguda durant la guerra civil. Continua sent l’única sirena pública de Mallorca i una de les poques que hi ha al món.

Aquí teniu un cercador de les escultures de sirenes que estan repartides pel món:

CERCADOR DE SIRENES

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad