El manacorí Michael Alonso estrena videoclip en defensa de la bisexualitat

El vídeo

 

El cantant manacorí Michael Alonso ha estrenat aquest divendres el seu nou sigle estiuenc, ‘Bailando funky’, amb videoclip inclòs i la voluntat clara de visibilitzar i normalitzar la bisexualitat i les relacions de tres. “La trieja és la relació entre tres persones que tenen vincles sexuals i emocionals”, explica Alonso, “les noves generacions ja ho tenen més normalitzat, però encara n’hi ha que veuen l’homosexualitat i les noves formes d’estimar-se com a part d’un vici i una desviació”, recorda ara que ha tengut lloc la setmana de l’orgull LGTBIQ+.

Al clip també hi han participat l’exfutbolista Julio Huertas i Roser Adrover, la filla de la campiona del món de culturisme Rosa Mas. “Julio és un bon amic i tot d’una va dir que sí, perquè ell està molt segur de la seva sexualitat i no té cap por si el prejutgen o no”.

Amb influències d’artistes com Ana Mena o Sebastián Yatra i aspirant a les maneres de fer de Bad Bunny o Rasalia, defineix el nou tema com a fresc i reivindicatiu, i diu que el que més li agrada “és el procés creatiu de fer les cançons, de produïr-les; i no tant d’haver d’interpretar-les en un videoclip, “maldalment no ho sembli som una persona vergonyosa i introvertida, encara que poc a poc m’he anat amollant com pens que ha de fer un artista que vol entretenir”.

El proper single de Michael Alonso será un tema que “pegarà molt fort” pel proper 11 de setembre, sense deixar de fer feina “en un reaggeton que té tocs de rythm and blues, i una segona bachata que tancarà el primer tema que vaig treure, ‘Infiel’. Me fa molta il·lusió també anunciar que el proper 8 d’agost cantaré al Serralt i estic tancant bolos aquest estiu”.

Pel que fa als possibles insults o menyspreus que Alonso ha pogut sufrir per definir-se sexualment, confesa que “ja pel fet de ser negre he patit insults, o sigui que negre i homosexual ja va ser la guinda. He patir assetjament verbal i a través de xarxes, tant a Manacor com a Palma també. Tot és perquè vivim a una societat heteronormalitzada. Me fa gràcia quan me demanen que perquè hi ha un dia de l’orgull homosexual i no un altre d’heterosexual. Crec que molts d’aquells que critiquen tant és perquè són homos frustrats i no van poder disfrutar de la seva llibertat quan era hora”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad