“Decidir començar les obres de Porto Cristo al desembre frega la negligència”

Des del Partit Popular de Manacor lamenten l’estat que presenta la zona costanera del municipi en plena temporada turística.La mala execució de les obres de la primera línia de Porto Cristo, provocada per falta de planificació i manca d’interès per part de la delegada d’Urbanisme, Núria Hinojosa, en els moments en que les obres s’havien d’intensificar, fan d’aquest indret el màxim exponent de deixadesa política”. 

En la sessió plenària d’aquest dilluns, la regidora popular Maria Bel Bauzá dirigí una pregunta a Hinojosa, referent a la mala gestió de les esmentades obres. “No se va escoltar les recomanacions que li feren els tècnics. Aquestes obres no podien començar al desembre com van fer. Hinojosa ja sabia que no estarien acabades abans de l’estiu i tot i així va decidir seguir endavant, contravenint les recomanacions dels tècnics i consentint perjudicar veïnats i comerciants” explica Bauzá. “Prendre aquesta decisió frega la negligència. Consentir arribar al mes d’agost amb carrers de primera línia tancats és d’autèntica vergonya”. 

“La celebració de les tradicionals festes del Carme s’està duent a terme aquests dies enmig de pols, renou i incertesa”, critiquen des del Partit Popular. “Un fet insòlit que no s’havia vist mai fins ara. Que s’agreuja encara més si es té en compte que des d’Urbanisme no poden donar encara una data definitiva per a la finalització de les obres. La senyora Hinojosa no va pitjar l’empresa quan era hora. Sabia que anava curta de temps i es va despreocupar de les seves responsabilitats, perjudicant tot un poble i la imatge de tot un municipi” conclou Bauzá. 

Reunió amb el sector hoteler a s’Illot

Segons lamenta el PP, a s’Illot la situació no és molt millor. La presidenta del Partit Popular, Maria Antònia Sansó, s’ha reunit aquests dies amb els representants de l’Associació Hotelera de s’Illot, i ha pogut constatar en primera persona el mal estar del sector envers la falta de manteniment al nucli. “El riuet de s’Illot torna a fer pudor i la brutícia s’acumula a les seves aigües. Sansó va demanar ahir en sessió plenària que “si s’han fet passes per millorar l’estat del riuet, en facin més o les intensifiquin”. 

“Instam l’equip de govern a reaccionar abans que finalitzi una nova temporada turística en que la zona costanera manacorina torni a ser una de les grans perjudicades per falta d’implicació del govern municipal. Exigim major nivell de compromís amb la zona costanera”. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad