Més de 30 teixidores per fer un peix gegant fet de ganxet i decorar Porto Cristo a base de fil

La imatge

 

El grup de dones que conformen el col·lectiu Enganxa’t al Fil, després de la gran feina feta a sa Bassa per les Fires i Festes, ara han participat en la decoració de Porto Cristo per a les festes estiuenques, “tot un repte per a nosaltres fer un peix gegant de ganxet, moltes hores de fer i desfer, combinar colors, fer mandales de ganxet, lligar cèrcols…”.

“Vàrem començar aquesta aventura 7 dones i ara ja hi han participat més de 30 teixidores de Porto Cristo, S’illot, Felanitx, Palma i Manacor. Volem donar les gràcies a totes les teixidores per la seva feina i dedicació, gràcies a la brigada per fer l’estructura del peix i gràcies a l’ajuntament de Manacor per donar-nos l’oportunitat de participar i esperam poder seguir fent moltes coses més”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad