Més de 30 teixidores per fer un peix gegant fet de ganxet i decorar Porto Cristo a base de fil

La imatge

 

El grup de dones que conformen el col·lectiu Enganxa’t al Fil, després de la gran feina feta a sa Bassa per les Fires i Festes, ara han participat en la decoració de Porto Cristo per a les festes estiuenques, “tot un repte per a nosaltres fer un peix gegant de ganxet, moltes hores de fer i desfer, combinar colors, fer mandales de ganxet, lligar cèrcols…”.

“Vàrem començar aquesta aventura 7 dones i ara ja hi han participat més de 30 teixidores de Porto Cristo, S’illot, Felanitx, Palma i Manacor. Volem donar les gràcies a totes les teixidores per la seva feina i dedicació, gràcies a la brigada per fer l’estructura del peix i gràcies a l’ajuntament de Manacor per donar-nos l’oportunitat de participar i esperam poder seguir fent moltes coses més”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad