El punt verd de les plantes abandonades de Manacor

La imatge

 

Tot d’una en entrar a l’Ecoparc de Manacor, just pujant la petita costa a mà dreta, un esbart de cossiols, plantes, barabassons o tomatigueres sorprenen a tot aquell qui ha anat allà amb la sola intenció de tirar el que no vol a reciclar. És el jardí de les plantes abandonades, el lloc triat pels encarregats del punt verd per situar totes aquelles que els veïnats anaven a tirar perquè ja no els hi servien. Així, una zona que abans era plena d’herbes, ara llueix i dóna una segona vida a falgueres, cactus o nisperos. Una bona iniciativa per fer més amable l’entorn.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad