El punt verd de les plantes abandonades de Manacor

La imatge

 

Tot d’una en entrar a l’Ecoparc de Manacor, just pujant la petita costa a mà dreta, un esbart de cossiols, plantes, barabassons o tomatigueres sorprenen a tot aquell qui ha anat allà amb la sola intenció de tirar el que no vol a reciclar. És el jardí de les plantes abandonades, el lloc triat pels encarregats del punt verd per situar totes aquelles que els veïnats anaven a tirar perquè ja no els hi servien. Així, una zona que abans era plena d’herbes, ara llueix i dóna una segona vida a falgueres, cactus o nisperos. Una bona iniciativa per fer més amable l’entorn.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad