El Govern finançarà amb 658.000 euros 26 places dels centres de dia de Manacor

La consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, i el batle de Manacor, Miquel Oliver, van signar ahir dijous un conveni de col·laboració pel qual es garanteix durant tres anys el finançament dels dos centres de dia municipals (Manacor i Portocristo) i, en concret, de les 26 places per a persones majors en situació de dependència incorporades a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència. La Conselleria d’Afers Socials i Esports destinarà en tres anys (2022-2024) un total de 658.155 euros a les 26 places cedides per mitjà de conveni de les 40 que disposen els dos centres de dia. En concret, 15 de les places disponibles per mitjà de conveni s’ubiquen al Centre de dia de Manacor i altres 11 places al Centre de dia de Portocristo.

La signatura del conveni va tenir lloc durant la visita ahir al centre de dia de Portocristo. A més de la consellera i el batle de Manacor, hi van ser el director general d’Atenció a la Dependència, Gori Molina, i la regidora de l’àrea de polítiques transversals i delegada de Serveis Socials, Carme Gomila.

Amb la signatura d’aquest conveni, Conselleria i Ajuntament mostren la voluntat conjunta de continuar col·laborant en l’atenció integral cap a les persones majors en situació de dependència i reservant aquestes 26 places a l’atenció de persones majors en situació de dependència. La resta de places dels centres de dia són de l’Ajuntament de Manacor per atendre altres necessitats socials del municipi.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad